top of page
Etsi

Rannekello oululaista designia – Havu Watches


Asiakkaidemme kiinnostus kotimaista designia ja vastuullisesti tuotettuja kelloja kohtaan on innoittanut meitä luomaan yhteistyösopimuksen kotimaisen Havu Watchesin kanssa. Havu Watches on oululainen perheyritys, joka on onnistunut tuomaan markkinoille rannekellon, jossa yhdistyy käyttömukavuus, tyyli sekä asenne - suomalaisuutta unohtamatta. HAVU-kellojen raaka-aineena käytetään puuta, ja tällöin luonto huolehtii siitä, että jokainen kello on yksilö, ja se tekee puisesta rannekellosta ainutlaatuisen. Puu materiaalina takaa, että kello ei hiosta kesällä, eikä tunnu kylmältä talvella.


Tässä artikkelissa kerromme HAVU-kelloista ja käymme läpi suosikkimme HAVU-kellomalleista.Yksilöllisiä puusta valmistettuja rannekelloja


Aidoista luonnonmateriaaleista valmistettujen asusteiden käyttö on ekologinen, kestävä ja arvorikas valinta. Lähes kaikki kellot toimivat kvartsikoneistolla ja materiaalina käytetään erilaisia puulajeja ympäri maailmaa.


HAVU-kelloissa käytetään vain parhaimpia materiaaleja, jotka viimeistelevät asuyhdistelmän käyttömukavuudesta tinkimättä. Kuin puut metsässä, myös puukellot kestävät ajan hammasta kestävien puumateriaalien vuoksi. Kellojen materiaaleina käytetään eri puulajeja, jotka kaikki soveltuvat päivittäiseen käyttöön.


Mikä puulajeista on sinulle sopivin? Se riippuu, mikä miellyttää eniten silmääsi. Ehkä haluat kelloosi kotimaisen designin lisäksi myös suomalaista puuta, tai trooppisia sävyjä kuten santelipuu tai zebrapuu.


Kotimainen brändi


Kotimaisen Havu Watchesin toiminta nojaa vahvasti läpinäkyvään toimintaan, ja heillä on tarkka laadunvalvonta tuotteillensa. Kellokoneistot valmistetaan maailman suurimpien koneistovalmistajien toimesta ja HAVU on valikoinut kumppanikseen yrityksen, joka valmistaa kellot laadukkaasti ja pitkän linjan ammattitaidolla. Jokainen tuote lähetetään Oulusta, jossa heillä on tarkka laadunvalvonta tuotteille. HAVU uskoo aidosti, että tällaisilla valinnoilla on merkitystä, kun etenemme yhdessä kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Kaikilla tuotteilla on kahden vuoden takuu.


Mikä parasta, eläväisen pintakuvioinnin ansiosta puiset HAVU-kellot ovat yksilöitä - aivan kuten jokainen meistä. Voit siis kantaa omaasi ylpeydellä tietäen, että toista samanlaista kappaletta ei ole olemassa.

Uusia malleja suunnitellaan jatkuvasti ja suunnittelussa otetaan asiakkaan toiveita huomioon. Toiveita ja terveisiä toivomastasi mallista voit antaa myös meille Kultavieskassa, niin huolehdimme palautteesi eteenpäin.


Tuohi – luottoasuste


Minimalistiseen makuun valikoimasta löytyy hillittyjä malleja kuten naisten, puun kauniisti värjäämä Tuohi. Tuohi on mainio valinta, kun arvostat kellossasi selkeää muotoilua, vaaleaa yleisilmettä ja todella miellyttävää käyttömukavuutta. Tässä mallissa selkeä muotoilu ja hillitty design puhuvat puolestaan.


Tuohessa puumateriaalina toimii oliivipuu. Oliivipuuta on viljelty maailmalla tuhansien vuosien ajan, ja tänä päivänä sitä käytetään myös tämän upean puukellon raaka-aineena. Väritykseltään oliivipuu on kauniin vaalea. Puun syyt erottuvat pinnasta hillitysti, mutta kauniisti elävöittäen kellon pinnan luoden samalla miellyttävän käyttökokemuksen.


Hopeanväriset osoittimet ja indeksit kirkastavat kellotaulua ja sopivat Tuohen vaaleaan värimaailmaan. Selkeä ja yksinkertainen malli on paitsi monikäyttöinen, myös ajaton ja tyylikäs valinta. Kellossa on kvartsikoneisto ja mineraalilasi, joten se sopii erinomaisesti juhlaan ja arkeen.Aava – kellotaulu suomalaisesta visakoivusta


Katseenkääntävistä viimeistelyistä pitäville valikoimassa on hyvänä esimerkkinä upea suomalaisen visakoivun kuvioima unisex-malli Aava.


Tämän ihastuttavan unisex-mallin kruunaa arvostetusta suomalaisesta visakoivusta valmistettu kellotaulu. Visakoivu on Skandinaviassa kasvava harvinaislaatuinen puulaji, jonka ainutlaatuiset piirteet koristavat sen ulkonäköä. Vuosilustot aaltoilevat koreasti vaalealla pinnalla ja puun sisälle jäänyt kuori kruunaa kuvioinnin näyttävillä ruskeilla uurteilla ja laikuilla. Hillittyyn designiin on haettu luonnonläheistä värimaailmaa ja hiukan kontrastisuutta. Rannekkeessa käytetyn pähkinäpuun suklaanruskeus, sekä kellotaulun visakoivun vaaleat sävyt toistuvat luonnostaan metsissä.


Pähkinäpuu on arvokas ja pitkäikäinen puumateriaali, joka sopii helpon työstettävyydensä ansiosta erinomaisesti kelloon. Kirsikkana kakun päälle se on kuvioltaan ja väritykseltään erittäin valloittava. Kellon käyttäjänä sinua miellyttää takuulla se, että Aavassa on hyödynnetty sveitsiläistä hienomekaniikkaa. Laadukkaan Ronda 763 -kvartsikoneiston suurimmat edut ovat sen tarkka käynti ja luotettavuus. Lisäksi kellotaulu on kestävää safiirilasia ja rannekkeen ensimmäiset palat ovat metallia, joten Aava kestää jokapäiväisessä käytössä.


Aura – rannekello näyttävillä kullanvärisillä yksityiskohdilla


Aura- unisex rannekello on Kultavieskan suosikki silloin, kun haetaan tyylikästä pukukelloa. Aura-rannekello on kevyt ja kellon tyylikäs, tumma ilme viimeistelee minkä tahansa asun!


Puiset osat ovat valmistettu pähkinäpuusta, joka on arvostettu ja kestävä materiaali. Aurassa on tarkkakäyntinen sveitsiläinen koneisto. Rannekkeen ensimmäiset palat ovat metallia, joten kello kestää erinomaisesti jokapäiväistä käyttöä.Hiili – pukukelloksi ja päivittäiseen käyttöön


Hiili- unisex rannekello onkin yksi suosituimmista Havun kelloista johtuen sen keveytensä ja ohuen muotoilunsa ansiosta. Lisäksi kello sopii muotoilunsa ja trooppisen sävynsä vuoksi pukukelloksi tai asukokonaisuuden kruunaavaksi asusteeksi.


Hiili-kello on saanut nimensä puisen kellotaulun värinsä ansiosta. Tumma puinen kellotaulu ja puinen ranneke on tyylikäs yhdistelmä. Materiaalina on käytetty laadukasta santelipuuta. Puinen ranneke on miellyttävä ja antaa kevyen tuntuman kelloon. Jokainen kello on yksilöllinen, sillä Hiilessä myös kellotaulu on puuta.


Hiili-kellon tarkan käynnin takaa laadukas japanilainen kvartsikoneisto, jota on helppo ylläpitää. Kellon lasina on mineraalilasi.


Harju – maailman ensimmäinen kronografi suomalaisesta puusta


Oulussa muotoiltu miesten rannekello Harju on maailman ensimmäinen suomalaisesta koivusta valmistettu puinen krono. Klassiset kronografit ovat niin tekniikkansa kuin käytännöllisyytensä puolesta erityisen suosittuja kellon käyttäjien parissa.


Puumateriaalina Harjussa on käytetty suomalaista koivua. Koivu on kova puumateriaali, joka soveltuu erinomaisesti kellon puuosien materiaaliksi. Lasina tässä kellossa toimii naarmuuntumaton safiirilasi. Kellossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko puuosien alla, joka tekee siitä vesitiiviin. Voit siis ottaa Harjun helposti mukaasi niin retkille luontoon kuin myös rentoihin kahvitteluhetkiin kaupungilla. Harju on varustettu laadukkaalla japanilaisella koneistolla.


Harjun suunnittelussa on haluttu tuoda hieman suurempi kello laajoilla kronografin ominaisuuksilla, mutta tinkimättä käyttömukavuudesta. Puinen tausta ei hiosta helteellä eikä ole kylmä talvella. Tämä puinen krono käännyttää taatusti katseita, minne tahansa sen kanssa menetkin!Korpi – maailman pohjoisin puinen automaattikello


Lähtökohta Korpi-mallin suunnittelulle on ollut, että mekaanisen rannekellon koneistoa voi ihailla ottamatta kelloa pois ranteesta. Tässä on onnistuttu, sillä Korpi-automaattikellosta voit ihailla koneiston liikettä suoraan kellotaulusta.


Kellon sydämenä toimii Miyota 8N24 -automaattikoneisto, jonka käyntivara on noin 42 tuntia. Toisin kuin paristoilla toimiva kvartsikoneisto, mekaaninen koneisto ei koskaan ole täydellisen tarkka – Korpi-automaattirannekellon käyntitarkkuus on noin -20~+40 sekuntia päivässä. Koneiston maagista liikehdintää voi seurata ilman että kelloa tarvitsee ottaa pois ranteesta. Näin kellotaulu lumoaa aina aikaa katsoessasi.


Suomen metsistä inspiroituneena Oulussa suunniteltu, materiaalina kellossa käytetään puuosissa suomalaista koivua ja metalliosissa ruostumatonta terästä. Koivun ylivertaiset ominaisuudet, kuten kovuus tekevät siitä mainion kellon raaka-aineen. Lasina tässä kellossa toimii naarmuuntumaton safiirilasi.


Vaikka Korpi hohkaa tyylikyyttä, ei sen käyttömukavuudesta ole jouduttu tinkimään. Kuten monissa Havun kelloissa, myös tässä on puinen tausta, jotta se on miellyttävä ranteessa jokaisessa tilanteessa.Havu Watches -kelloihin perehtyessäsi sinun kannattaa kääntyä Kultavieskan kellosepän tai ammattitaitoisen myyjän apuun, niin saat juuri sitä mitä kellolta haluat ja tarvitset. Myymälämme ammattitaitoinen henkilökunta on aina käytettävissäsi ja myös kellosepän löydät myymälästä tiskin takaa. Puisen rannekellon käyttöönotosta löytyy ohjeet HAVUn verkkosivuilta.

Comments


Commenting has been turned off.

Tilaa uusin blogi suoraan sähköpostiisi!

Uutiskirjeen tilaamalla ilmoitamme sinulle aina kun julkaisemme uuden blogitekstin. Pääset näin ensimmäisten joukossa lukemaan uusimmat vinkit ja trendit kulta- ja kellosepän alalta! 

Kiitos tilauksesta!

bottom of page