top of page

Palvelumme

Kelloseppä Jari Mikkola on Kelloseppäliiton jäsen.

Kellosepän palvelut ammattitaidolla

Huollamme ja korjaamme merkki- ja arvokellot laidasta laitaan korkeaa ammattietiikkaa noudatten.

Kelloseppä Jari Mikkola on alan huippuammattilainen ja täysihuoltaa sekä korjaa kellot aina tasku- ja rannekelloista kaappi- ja seinäkelloihin vaativaa huolellisuutta sekä hyvää ammattietiikkaa noudattaen.  

Voit siis kääntyä kaikissa kelloasioissa puoleemme, aina pariston vaihdosta vintage-kellon täysihuoltoon. Työtä ohjaa aina korkea laatuvaatimus, vahva ammattitaito ja 40 vuoden kokemus kellojen hienomekaniikasta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä täällä.

Kultavieska kellosepän palvelut
Gold Ring

Hopea- ja kultasepän palvelut

Korujen ja arvoesineiden muutos-, korjaus ja huoltotyöt valmistuvat sepän pöydällä korkein laatuvaatimuksin.

Mikäli sormuksesi kaipaa vuosihuoltoa tai perintökoru uutta elämää, voit luottaa rakkaat esineesi meidän käsiimme. Oli sitten kyseessä jo aikaa nähnyt jalokiviriipus tai uusi timanttisormus, huollamme ja korjaamme arvoesineesi aina tapauskohtaisesti itse esinettä sekä hienoa sepäntyötä kunnioittaen. 

 

Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä täällä.

Arviot, kaiverrukset ja hienomekaniiset korjaustyöt

Asiantuntijuutemme ja ammattitaitomme on käytettävissäsi kokonaisvaltaisesti.

Korjaus- ja muutostöiden lisäksi viimeistelemme korusi tai kellosi personoidulla kaiverruksella. Laadimme myös viralliset arviot arvo-esineistäsi mm. vakuutusyhtiöille tai myyntiaikeita varten. 

Kellojen ja korujen ohella teemme korjaustöitä muihinkin arvoesineisiin sekä hienomekaniikkaa vaativiin töihin. Sepän pöydällä onkin usein myös muun muassa hopeaesineitä, silmälaseja ja auton avaimia työn alla. 

 

Tervetuloa keskustelemaan lisää kivijalkamyymäläämme tai ole meihin yhteydessä täällä.

Inspecting Jewels
Shaping Gold Ring

Uniikkikorut tilaustyönä 

Suunniteltaisiinko yhdessä unelmiesi uniikkisormus?

Joskus unelmien sormus, riipus tai korvakoru on voinut rakentua tulevan kantajansa mielessä jo vuosikausia, mutta mielikuvia täydellisesti vastaavaa korua ei löydy valmiina. Toisinaan idean raamit ovat selkeät, mutta tarkemmat yksityskohdat puuttuvat. Suunnittelun lähtökohtana voi olla myös jalokivi, jonka ympärille korua lähdetään muotoilemaan. Kaikissa tapauksissa autamme tuomaan korunkantajan haaveet toteen tehden niistä mielikuvia vastaavan, ainutlaatuisen uniikkikorun.

 

Kiinnostuitko? Tule käymään, tai ota meihin yhteyttä täällä.

Korvien rei'itys

Diplomoitu korvien rei'ittäjä palveluksessanne. Ihoystävällisesti ja turvallisesti.

Turvallisuus, steriiliys sekä iho- ja allergiaystävällisyys ovat avainasemassa, kun teemme korvarei'ityksiä. Myymälässämme on diplomoitu korvien rei'ittäjä ja hoitokorvakoruina käytämme ainoastaan ihotatutilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitettyjä, steriilejä koruja. Tarjoamamme hoitokorvakorut sopivat myös nikkeliallergikoille ja heille, jotka kärsivät kontaktiallergioista. Korumme eivät sisällä nikkeliä, myrkyllisiä, karsinogeenisia tai muilla tavoin haitallisia aineita, kuten kadmiumia, lyijyä ja bisfenol A:ta. 

 

Tervetuloa keskustelemaan asiasta lisää kivijalkamyymäläämme tai ole meihin yhteydessä täällä.

Gold Earring
bottom of page