top of page

Kihlasormukset

Kuvituskuva. Kihlautunut pariskunta halaa

Kaunis koru huomataan

Kihlaus on lupaus, ja sormuksen tulee miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin päästä. Tiedämme, että kihlasormuksen valinta on merkittävä askel elämässä, ja siksi haluamme tarjota sinulle ainutlaatuisen ja miellyttävän ostokokemuksen. Henkilökohtainen palvelumme auttaa sinua löytämään täydellisen kihlasormuksen, joka kuvastaa juuri sinun ja kumppanisi rakkautta.

Kihlasormus kulkee mukanasi koko loppuelämän. Siksi sen valinnassa kannattaa hyödyntää ammattilaisen osaamista.

Dia15.jpeg
Dia6.jpeg
Lumoava logo
Kohinoor logo
Dia5.jpeg

Kihlasormus miehelle ja naiselle

Tarkkaa käsityötä, korkealaatuista osaamista ja laadukkaita materiaaleja

Edustamme lukuisia tunnettuja merkkejä, ja valikoimamme päivittyy jatkuvasti. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota kihlasormuksia eri hintaluokissa, joten löydät varmasti sormuksen, joka sopii juuri sinun budjettiisi.

Laaja tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kultasepänpalveluita vaativiinkin tilauksiin. Palveluvalikoimaamme kuuluu jalokiviasiantuntijan ja kaivertajan palvelut.

Halaava pari
Kultavieska henkilöstökuva. Jalometallien asiantuntija Vilma Mikkola

Kihlasormus jokaisen makuun

Valikoimastamme löydät niin klassiset, kiiltävät, puolipyöreät sormukset kuin flakkarunkoiset sormukset erilaisilla pintamateriaaleilla.

 

Kihlasormuksissa yleisimmin käytettäviä jalometalleja ovat kelta-, valko- ja punakulta sekä platina, korusormuksissa hopea. Jalometallimateriaalien lisäksi valittavana on muodikkaita titaani- ja terässormuksia rouheampaan tyyliin. Timanttileikkaus tuo sormukselle ylellisen ilmeen, hinnan kuitenkin pysyessä vielä kohtuullisena. Koristeltujen sormusten lisäksi valikoimassa on pelkistettyjä ja perinteisiä sekä moderneja sormusmalleja. Jalometallin väri kannattaa valita omien mieltymysten mukaan. 

Uniikkisormus tilaustyönä

Suunniteltaisiinko yhdessä unelmiesi uniikkisormus?

Joskus unelmien sormus on voinut rakentua tulevan kantajansa mielessä jo vuosikausia, mutta mielikuvia täydellisesti vastaavaa korua ei löydy valmiina. Toisinaan idean raamit ovat selkeät, mutta tarkemmat yksityskohdat puuttuvat. Suunnittelun lähtökohtana voi olla myös jalokivi, jonka ympärille korua lähdetään muotoilemaan. Kaikissa tapauksissa Kultavieskan koruliike auttaa toteuttamaan haaveet tehden ainutlaatuisen uniikkikorun.

 

Kiinnostuitko? Tule käymään, tai ota meihin yhteyttä täällä.

Signet Ring

Asiakkailtamme

"Minun oli vaikea löytää itselleni mieluisaa sormusta, joten päätin suunnitella asiantuntijan kanssa sormuksen tilaustyönä. Yhdistelemällä eri mallien parhaita puolia sain toteutettua sormukselta kaikki toiveeni ja se on täysin ainutlaatuinen!"

bottom of page