top of page

Kellot

Kellovalikoimamme kattaa niin rannekelloista merkkikellot kuin arvokellot, seinäkellot, taskukellot ja yrityslahjat.

Leijona Hoods Töölö_5120-4670.jpg

Kellovalikoimamme

Rannekello viestii ympärillä oleville ihmisille kantajansa tyyliä, arvomaailmaa ja statusta. 

Kivijalkamyymälästämme löytyy laaja valikoima kelloja. Edustamme useita tunnettuja kellobrändejä. Saat henkilökohtaista palvelua ja kauttamme saat kelloja myös myymälävalikoimamme ulkopuolelta – takuun kanssa.

 

Kelloseppä osaa auttaa oikean kellon valinnassa ja tarjota asiantuntemustaan niin arvokellon kuin arkikellon valintaan. Ammattilaisemme auttavat muun muassa tyylin, materiaalin, lasin, vesitiiviyden, rannekkeen, koneiston, toimintojen ja ominaisuuksien (komplikaatioiden) kanssa.

Rannekellot

Rannekkello on ainutlaatuinen elementti pukeutumisessa: se yhdistää toiminnallisuuden ja tyylin.

Rannekello on kaunis ja perinteinen, funktionaalinen asuste. Hatunnosto ihmisen kekseliäisyydelle. Taiteen ja tieteen kulminaatio. Kyky tarkkailla, mitata ja synkronoida aikaa on ollut ihmiselle elintärkeä elämässä ja tieteessä etenemisessä, arjen pyörittämisestä puhumattakaan. Merkki sivistyksestä.

 

Rannekello on yhä yksinkertaisuudessaan lyömätön instrumentti, mitä tulee ajan kertomiseen klassisen tyylikkäästi. Rannekello on oman ajan ja itsensä, perinteikkään käsityön, kauniiden esineiden ja kestävien arvojen arvostamista.

BOSS rannekello
Tissot logo
Seiko logo
Dia13.jpeg
Dia12.jpeg
Tommy Hilfiger logo
Dia3.jpeg
Tag Heuer logo
Hugo Boss logo
Kelloseppä Jari Mikkola

Haluan, että asiakkaani voivat odottaa minulta huippulaatua, ja voin silti ylittää heidän odotuksensa. Se on hyvän palvelun ydin, jota vaalin; osoitetaan olevamme kaiken luottamuksen arvoisia.

Jari Mikkola, Kelloseppä

bottom of page