top of page

Vihkisormukset

Kultavieska vihkisormukset, vihkipari

Kaunis koru huomataan

Sormus kertoo tarinan tärkeästä hetkestä elämässäsi. Sormukseen kuuluu rakastua, ei kiintyä laimeasti ajan kanssa, joten anna Kultavieskan asiantuntijoiden auttaa sinua löytämään vihkisormus joka vastaa toiveitasi.

Vihkisormus kulkee mukanasi koko loppuelämän. Siksi sen valinnassa kannattaa hyödyntää ammattilaisen osaamista.

Dia15.jpeg
Dia6.jpeg
Lumoava logo
Kohinoor logo
Dia5.jpeg

Vihkisormus sinulle

Tarkkaa käsityötä, korkealaatuista osaamista ja laadukkaita materiaaleja

Sormus on ikuisen rakkauden symboli, koska sillä ei ole alkua eikä loppua. Edustamme useita brändejä ja autamme sinua löytämään sopivan vihkisormuksen.

Laaja tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme kultasepänpalveluita vaativiinkin tilauksiin. Palveluvalikoimaamme kuuluu jalokiviasiantuntijan ja kaivertajan palvelut.

Holding Hands
Timanttisormus vihkisormus

Vihkisormus jokaisen makuun

Laajasta vihkisormusvalikoimastamme löydät klassisen kauniita, modernin linjakkaita ja persoonallisia sormuksia, joista voit valita sen oikean. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään kauniin ja merkityksellisen kiven, joka kuvastaa juuri teidän rakkauttanne ja yhteyttänne.

 

Vihkisormuksissa yleisimmin käytettäviä jalometalleja ovat kelta-, valko- ja punakulta sekä platina. Jalometallimateriaalien lisäksi valittavana on muodikkaita titaani- ja terässormuksia rouheampaan tyyliin. Naiselle vihkisormuksessa voi olla näyttävyyttä ja ilmettä värillisin kivin. Koristeltujen sormusten lisäksi valikoimassa on pelkistettyjä ja perinteisiä sekä moderneja sormusmalleja. Lisäksi myymälässämme onnistuu pienet muokkaukset sormuksiin, sekä täysin uniikit vihkisormukset.

Uniikki vihkisormus tilaustyönä

Suunniteltaisiinko yhdessä unelmiesi uniikkisormus?

Joskus unelmien sormus on voinut rakentua tulevan kantajansa mielessä jo vuosikausia, mutta mielikuvia täydellisesti vastaavaa korua ei löydy valmiina. Toisinaan idean raamit ovat selkeät, mutta tarkemmat yksityskohdat puuttuvat. Suunnittelun lähtökohtana voi olla myös jalokivi, jonka ympärille korua lähdetään muotoilemaan. Kultavieskan koruliike auttaa tuomaan korunkantajan haaveet toteen tehden niistä mielikuvia vastaavan, ainutlaatuisen uniikkikorun.

 

Kiinnostuitko? Tule käymään, tai ota meihin yhteyttä täällä.

Multiple Rings

Hääpäivän jälkeen

Huomenlahjaperinne on vanha, ja aiemmin se oli morsiamelle todella merkityksellinen. Nykyään kyse on jostakin kauniista, jonka annatte toinen toisillenne rakkauden lahjana.

bottom of page