top of page
Etsi

Valitsimme parhaat joululahjat vuodelle 2022

Joululahja hänelle, jolla on jo kaikkea? Analysoimme viime vuoden ostetuimpia joululahjoja kellojen ja korujen valikoimasta, ja teimme omat suosituksemme tänä vuonna parhaiten menestyvistä joululahjoista.


Ostokäyttäytyminen tällä hetkellä osoittaa jo sen, että laatu korvaa määrän. Nyt joululahjaksi valitaan vastuullisesti tuotettuja ja merkityksellisiä lahjoja. Laadukas koru tai kello kestää aikaa, ja on edelleen yksi suosituimmista lahjoista rakkaimmalle annettavaksi.


Mikäli et pääse kivijalkamyymäläämme paikan päälle, palvelemme myös etänä ja halutessasi voit tilata tuotteita postitse. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, Facebookissa tai Instagramissa – olemme tavoitettavissa! Jaamme uudessa joulukuvastossamme myös paljon lahjaideoita ja tarjouksia. Täältä voit tutustua kuvastoon.

Joululahja naiselle


Joululahjat naiselle painottuvat tänä jouluna koruihin. Arvioimme, että joululahjoista suosituimpia tulevat olemaan Lumoava-riipukset, halo-korut ja sirot rannekellot.


Lumoava


Jouluna 2021 naisille hankittiin paljon joululahjaksi Lumoavan riipuksia. Kotimainen Lumoava tuottaa korunsa kierrätetystä hopeasta ja kullasta, ja heidän mallistonsa korut toimivat erinomaisina joululahjoina myös tänä vuonna 2022.Halo-korut


Vuoden 2022 aikana halokorvakorut, -riipukset ja -sormukset ovat kasvattaneet suosiotaan, joten tänä jouluna lahjasi ei voi mennä mönkään, mikäli päädyt hankkimaan tällaisen. Halo-koruissa suurempaa keskikiveä koristaa pienempien timanttien rivistö, ikäänkuin sädekehänä.


Halokorujen valikoimassa yksi kaikkien aikojen suosikeista on Sami Laatikaisen suunnittelema Valerie-mallisto, jossa keskikiveksi voi valita vaaleanpunaisen morganiitin tai kauniin ja kestävän, sädehtivän timantin. Puuterinsävyissä esiintyvä morganiitti on timanttia hieman pehmeämpi ja edullisempi kivi. Malliston koruja on saatavilla niin neliskulmaisessa cushion-muodossa, kuin pyöreänäkin. Mikäli kaipaat koruun korkeamman luokan näyttävyyttä, suosittelemme Valerie-tuoteperheen tuplahalo-sormusta, jossa keskikiveä koristaa kaksinkertainen timanttikehä - tuplasti säihkettä! Valerie-malliston valikoimasta ja hinnoittelusta lisätietoa löydät joulukuvastostamme tai tulemalla myymäläämme. Kultavieskan yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.Sirot rannekellot


Naisten rannekellot olivat viime jouluna malliltaan siroja. Tänä jouluna siro on edelleen hyvä valinta, mutta uskalla valita väriä kelloon!Joululahja miehelle


Jos etsit täydellistä joululahjaa miehelle, kannattaa katse kääntää mekaanisiin kelloihin, korttikoteloihin ja teräskoruihin.


Mekaaniset rannekellot ja muotikellot


Mekaaniset kellot olivat todella suosittuja joululahjoja vuonna 2021, ja vuoden mittaan niiden suosio on kasvanut huimasti. Mekaanisista kelloista suosittelemme tutustumaan Seikon automaallikelloihin, jotka ovat laadukkaita ja näyttäviäkin. Haluamme erityisesti nostaa esille Seiko-valikoimasta hienostuneen Presage-malliston ja urheilullisempaan makuun sopivan Seiko 5 -rannekellomalliston.

rannekello
Seiko Presage

Tommy Hilfigerin rannekellot ovat asiakkaidemme parissa lahjatoivelistan kärjessä ja kansainvälinen brändi onkin tällä hetkellä yksi Suomen suosituimpia, mitä tulee muotikelloihin! Mikäli haet kellolta ennen kaikkea tyylikkyyttä, on Tommy Hilfiger -kello juuri oikea valinta.Secrid – turvalliset RFID-suojatut lompakot


Mikäli mietit lahjaa käytännölliselle ihmiselle, on Secridin korttikotelo täydellinen valinta.


Kaikissa Secrid-lompakoissa on Cardprotector, alumiininen korttikotelo, joka suojaa kortteja tehokkaasti luvattomalta skannaukselta ja fyysiseltä rasitukselta. Kotelossa olevasta vivusta vetämällä kortit liukuvat limittäin esiin, ja oikea kortti on vaivaton poimia. Lisäksi lomakossa on paikka seteleille, ja se on pienestä koostaan huolimatta hyvin tilava.


Lompakkoon saa myös halutessaan kaiverruksen. Näin saat joululahjasta entistä persoonallisemman ja henkilökohtaisemman. Lue lisää Secrid-lompakoista meidän Instagram-postauksessa.


Secrid-lompakot on valmistettu Hollannissa laadukkaista raaka-aineista ympäristö huomioiden. Tule tutustumaan lompakoihin myymäläämme.


Teräs- ja nahkarannekorut


Tyylikäs koru viimeistelee asukokonaisuuden ja tänä päivänä miestenkin korumallistosta löytyy vaihtoehtoja niin rennompaan arkipukeutumiseen, kuin juhlakäyttöön. Tommy Hilfiger nahkarannekoru istuu tyylikkäästi ranteeseen yksin tai kaksinkin kappalein, ja soveltuu pidettäväksi myös rannekellon vierellä - pehmeä nahka ei naarmuta kelloa.


Rouheampaan makuun valikoimamme kattaa myös teräksiset laattarannekorut eri leveyksissä ja eri maskuliinisuuden asteissa, myös mustan ja kullan sävyissä. Laattarannekoruja on saatavilla myös lapsille ja nuorille miehen aluille. Laattarannekorun voi personoida kaiverruksella, joka muistuttaa lahjan saajaa tärkeästä henkilöstä tai hetkestä.


Kiinnostaako tietää lisää?


Tule käymään myymälässämme tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään joululahjat tänäkin jouluna.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

Tilaa uusin blogi suoraan sähköpostiisi!

Uutiskirjeen tilaamalla ilmoitamme sinulle aina kun julkaisemme uuden blogitekstin. Pääset näin ensimmäisten joukossa lukemaan uusimmat vinkit ja trendit kulta- ja kellosepän alalta! 

Kiitos tilauksesta!

bottom of page