top of page
Etsi

Korvakorut tuovat persoonasi esiin! Vinkit eri tilaisuuksiin

Päivitetty: 31. tammik.


Korvakorut ovat yksi rakastetuimpia koruja. Ne eivät ainoastaan täydennä päivittäistä pukeutumista, vaan myös antavat persoonallisen silauksen juhlaviin tilaisuuksiin. Laadukkaat korvakorut eivät vain viehätä hetkellisesti, vaan ne kestävät aikaa ja käyttöä. Tässä oppaassa kerromme vinkit korvakorujen valintaan, ja kuinka voit täydentää tyylisi eri tilanteisiin.Korvakorujen maailma on kuin taidegalleria. Napit, roikkuvat vai renkaat? Pisaranmalliset, pyöreät vai koukulliset? Korvakorujen monimuotoisuus ei tunne rajoja, ja markkinoiden runsaus takaa ainakin sen, että jokaiseen hetkeen ja tyyliin löytyy täydelliset korvakorut.


Kun uppoudumme korvakorujen maailmaan, on tärkeää miettiä, millaiseen tilanteeseen korut valitaan. Onko kyseessä juhlatilaisuus, johon tarvitaan jotain näyttävää ja loisteliasta, vai ovatko korut päivittäiseen käyttöön, jotka täydentävät arkityyliä ja tuovat siihen tyylikkyyttä? Korvakorut eivät ole vain koriste, vaan tärkeä itseilmaisun tapa ja ne kertovat tarinaasi; juuri siksi niiden valintaan kannattaa hieman panostaa.Korvakorut käytännölliseen arkeen: tyylikkyyttä ja mukavuutta


Arkipäivät ansaitsevat oman keveän ja rennon tyylinsä, ja korvakorut voivat olla se hienovarainen yksityiskohta, joka nostaa asun ja sen tunnelman uudelle tasolle. Kevyet korvakorut ovat juuri oikea tapa ilmentää rentoa tyyliä.


Yksi suosittu valinta arkeen ovat nappikorvakorut. Ne ovat käytännölliset, sirot ja antavat silti kasvoille piristystä. Nappikorvakorut, olivat ne sitten klassisia tai koristeltuja, voivat olla päivittäinen muistutus siitä, että pienet asiat voivat tuoda suurta iloa. Pienet korvakorut ovat ihanteellisia päivittäiseen käyttöön, sillä ne eivät hankaa tai aiheuta häiriötä arjen askareissa.


Kuopiolainen Lumoava on yksi Suomen vanhimmista korutehtaista ja valmistaa korunsa kierrätetystä hopeasta ja kullasta. Lumoavan tunnistaa kauniista ja laadukkaasta muotoilusta, ja se tarjoaa käyttäjälleen täydelliset korvakorut niin arkeen kuin juhlaan. Arkeen valitsimme Lumoavan monipuolisesta mallistosta Luoto, Unique ja Urban -mallit.Rennon ilmeen luomiseksi myös renkaat ovat oivallinen valinta. Renkaat, isot tai pienet, antavat asulle rennon boheemin vivahteen.Korvakoruvalinnoissa voit rohkeasti leikitellä eri muodoilla ja materiaaleilla. Esimerkiksi puukorvakorut voivat tuoda luonnonläheistä tunnelmaa rentoon asuun, kun taas helmikorut voivat antaa sille pientä hienostuneisuutta ja suloisuutta.


Arjen kiireessä ja moninaisissa tehtävissä korvakorujen ei tarvitse olla vain kauniita, vaan myös mukavia ja kestäviä. Valitse laadukkaita materiaaleja ja kestäviä muotoja, jotka sopivat helposti yhteen tyylisi kanssa. Tärkeintä on, että korut näyttävät sinulta ja tuntuvat hyvältä!


Tyylikäs toimistotyyli: Korvakorut, jotka tekevät vaikutuksen


Vietämme työpaikalla aikaa noin 1600 tuntia vuodessa. Siksi se onkin paikka, jossa haluamme ilmaista persoonaamme pukeutumisen ja asusteiden kautta. Toimistotyyli on mahdollisuus heijastaa omaa persoonallisuutta, tuoda leikkisyyttä asialliseen ympäristöön tai luoda vaikutelmaa ammattitaidosta. Korvakorut voivat olla tärkeä osa tätä vaikutelman luomista.


Pienet napit tai ohuet renkaat voivat täydentää pukeutumista hienovaraisesti, tuomatta liiallista huomiota itseensä. Ne eivät häiritse kokonaisuutta, mutta tuovat silti mukanaan ripauksen persoonallisuutta. Assi Arnimaan suunnittelema Kohinoor Deco -korusarja on muotokieleltään tyylikkään minimalistinen, ja sarjan keltakultaiset korvakorut sopivat täydellisesti arkeen ja juhlaan.
Toisaalta, pisaramalliset tai koukulliset korvakorut voivat olla huomaamaton tapa tuoda asuun pientä yksityiskohtaa, joka tekee vaikutuksen. Korut voivat toimia myös keskustelunavaajina, lisäten ammattimaisen tyylin ohella myös henkilökohtaista kosketusta.


Finnfeelings koruissa on pelkistetty muotoilu, jossa on kuitenkin lämpöä ja viitteitä luonnosta. Finnfeelings-korut ovat ilmentäneet modernia skandinaavista muotoilua jo yli 30 vuoden ajan.


Lumoavan Nefer -korusarjan on suunnitellut Eelis Aleksi. Hän halusi suunnitella korun, joka vahvistaisi sitä kantavan naisen omanarvontuntoa. Nefer onkin ylistys naisille, ja kauniin muotoilunsa ansiosta todentavat erinomaisesti miltä kauniit riippuvat korvakorut näyttävät.


Ajaton minimalistinen muotoilu korostaa Calvin Kleinin kansainvälisesti tunnettua estetiikkaa, ja se mukailee skandinaavista ajatusmaailmaa ja tyylisuuntausta.


Näyttävyyttä ja tyylikkyyttä tuovat Ti Sento – Milanon korut. Ti Senton tavoitteena on valmistaa edullisia, laadukkaita, ja trendikkäitä koruja. Käsin istutettujen kivien ja rodinoidun sterling-hopean avulla brändi on täyttänyt koruteollisuuden markkinaraon. Mallisto, joka sisältää yli 650 korua ja kaksi uutta mallistoa vuosittain, on saavuttanut suosiota Euroopassa ja on saatavilla myös Kultavieskan tarjonnasta. Laaja valikoima mahdollistaa mix & match -periaatteen, tarjoten rajattomasti yhdisteltäviä vaihtoehtoja. Tässä muutama suosittu roikkuva korvakorumalli, jotka varmasti tekevät vaikutuksen!


Lopulta kuitenkin, tärkeintä on valita korut, jotka tuntuvat omalta ja heijastavat omaa tyyliä. Korvakorut eivät ole vain ulkoista asua, vaan myös tapa tuntea itsensä itsevarmaksi jokaisena työpäivänä.Juhlakorut: Iltamenoihin sopivat korut viimeistelevät asusi


Valmistautuessasi juhlaan, korvakorujen valinta voi olla avainasemassa luodessa täydellistä ilmettä. Kultakorut ovat aina olleet tunnettuja tyylikkäinä klassikkoina, tuoden mukanaan aina ajatonta eleganssia. Ne ovat valinta, joka ei koskaan petä juhlavissa tilaisuuksissa. Kultakorut voivat täydentää asuasi ja tuoda siihen hienostunutta loistoa, olitpa sitten suuntaamassa illalliselle tai juhlistamaan erityistä hetkeä. Persoonallisilla korvakoruilla on ihan suotavaa myös hullutella, ja sillä tavalla voit tuoda mielenkiintoa asuusi.


Toisaalta timanttikorvakorut ovat vertaansa vailla oleva valinta, kun tavoitteena on ylellisyys ja eleganssi. Timanttikorut ovat ikoninen valinta juhlatilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten häät, vuosijuhlat tai cocktail-tilaisuus. Ne eivät ainoastaan ole silmiähivelevän kauniita, vaan myös symboloivat aikaa kestävää arvokkuutta.


Kulta- ja timanttikorut voivat säihkyä ja kimallella vuoden jokaisena päivänä, olipa kyseessä sitten ystäväsi kesähäät tai talvinen gaala. Olitpa sitten valitsemassa kultaa tai timantteja, voit luottaa siihen, että korvakorut eivät ainoastaan täydennä juhla-asuasi vaan myös tuovat mukanaan ajatonta tyylikkyyttä, säihkyvää luksusta ja mahdollisuuden loistaa juhlissa.


Kohinoor on laadukkaiden timanttikorujen kotimainen tuotemerkki. Korut hehkuvat ylellisyyden tuntua. Materiaalit ovat parhaita mahdollisia ja muotoilu ollaan toteutettu harkiten vakaalla korusepän ammattitaidolla.
Hopeiset korvakorut ihastuttavat usein juhlien katseenvangitsijana. Kauniisti hohtava hopea sopii jokaiselle, ja edullisuutensa puolesta hopeisia korvakoruja voi omistaa lähes lukemattoman määrän. Hopeansävy on monesti löydettävissä juhlapukujen kirjailuista ja tämän vuoksi suosittu sävy juhliin. Kotimaisia hopeakoruja suosivan kannattaa huomioida Lumoavan ja Tammi Jewelleryn hopeiset korvakorut, joiden joukossa on lukuisia ihastuttavia ja persoonallisia korvakoruja.Hopea on erinomainen valinta allergikoille, sillä se on yleensä hyvin siedetty iholle. Ne voivat siis olla paitsi kauniita myös mukavat koko illan ajan.Korvakorut lahjaksi: vinkkejä lahjan valitsemiseen


Kestävyyden ja vastuullisuuden sekä persoonan ja oman tyylin korostamisen kasvattaessaan merkitystä, koruista on tullut entistä monipuolisempi lahja. Korua pidetään arvostettuna lahjana ja sen vuoksi se onkin yksi suosituimmista lahjoista. Koru on myös ajaton - siitä on iloa vuosikymmeniksi eteenpäin.


Ostokäyttäytyminen osoittaa sen, että laatu korvaa määrän. Nyt lahjaksi valitaan vastuullisesti tuotettuja ja merkityksellisiä lahjoja. Laadukkaat korvakorut kestää aikaa, ja on edelleen yksi suosituimmista lahjoista rakkaimmalle annettavaksi. Myymälästämme löydät kattavan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisesti tunnettuja brändejä.


Olipa valintasi sitten sirot helmet, moderneja hopeakoruja, ikoniset kultakorut tai säihkyvät timantit, meillä on asiantuntemusta ja intohimoa auttaa sinua löytämään täydellinen lahja. Mikäli et osaa päättää mikä koru sopii lahjansaajalle parhaiten, voit aina valita myös lahjakortin.


Henkilöstömme on valmiina auttamaan sinua tekemään valinnan, joka sopii lahjansaajalle. Mikäli et pääse kivijalkamyymäläämme paikan päälle, palvelemme myös etänä ja halutessasi voit tilata tuotteita postitse. Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse, Facebookissa tai Instagramissa – olemme tavoitettavissa!Korvakorujen hoito-ohjeet: Pidä huolta arvokoruistasi

Kultaseppä

Aikaisemmassa artikkelissa olemme kertoneet kattavasti kuinka hoidat arvokorujasi. Korvakorujen oikeaoppisella käytöllä sekä säännöllisellä huoltamisella kauniit korut kestävät ja näyttävät hyvältä pitkään!


Kun korut eivät ole käytössä, niitä tulisi säilyttää oikein, jotta vältytään mekaaniselta kulumiselta ja ympäristön vaikutuksilta. Sopivia säilytyspaikkoja ovat korurasia ja lipaston laatikko. Etenkin hopeakorut pitävät myös ilmatiiviistä muovipusseista tai käärimisestä hapottomaan silkkipaperiin.


Comments


Commenting has been turned off.

Tilaa uusin blogi suoraan sähköpostiisi!

Uutiskirjeen tilaamalla ilmoitamme sinulle aina kun julkaisemme uuden blogitekstin. Pääset näin ensimmäisten joukossa lukemaan uusimmat vinkit ja trendit kulta- ja kellosepän alalta! 

Kiitos tilauksesta!

bottom of page